Λαμία-Βόλος: Ματς επιβίωσης για τον... Πετράκη


Με την αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στον Βόλο (19:30, Novasports 1) ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

Κρίσιμη αναμέτρηση στο “ΔΑΚ” για το μέλλον του Γιώργου Πετράκη στη Λαμία. Κοινό μυστικό αποτελεί άλλωστε ότι ο νεαρός τεχνικός “παίζει” το μέλλον του απέναντι στον Βόλο και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κάνει σεφτέ η ομάδα του, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ξεκινήσει με 3/3 ήττες το πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, τη στιγμή που ο Βόλος πηγαίνει με φουλ ψυχολογία μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Αξιοσημείωτο για τους γηπεδούχους ότι ο Πετράκης αποφάσισε να πάρει στην αποστολή όχι μόνο τον Βασιλακάκη, αλλά και τον Ντέλετιτς, που ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγα 24ωρα. Στον αντίποδα όμως έχει μία σημαντική απώλεια, τον Ρόμανιτς, ενώ εκτός έμεινε για αγωνιστικούς λόγους και ο Νιάσε. Το ντεμπούτο του πάντως αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Μπατσανά Αραμπούλι στην κορυφή της επίθεσης. 

Για τον Βόλο στην αποστολή βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, παρ' ό,τι κι εκείνος δεν έχει κλείσει ούτε μία εβδομάδα στη θεσσαλική ομάδα, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμος ο Σωτήρης Νίνης. 

www.sdna.gr
Νεότερη Παλαιότερη