Κεφαλονιά: Σύλληψη διακινητών και μεταναστών που προσπαθούσαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα

eurokinissi

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη 31 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κεφαλλονιάς και προσπαθούσαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, προχώρησαν κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, στελέχη της λιμενικής αρχής Κεφαλληνίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί διακινητές. Οι μετανάστες και πρόσφυγες επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Αγίας Πελαγίας στην Κεφαλλονιά.

Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το αλιευτικό σκάφος, ενώ διερευνάται η συμμετοχή περαιτέρω εμπλεκομένων μελών, καθώς διαφαίνεται ότι δρούσαν στο πλαίσιο ενός ευρύτερου οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών με σκοπό το παράνομο κέρδος.



via Ειδησεις https://ift.tt/3jTFFtV

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη