Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού: Η λίστα του Υπουργείου Παιδείας

Eurokinissi

Κορονοϊός - Κλειστά σχολεία: Περισσότερα από 179 τμήματα σε σχολεία σε όλη τη χώρα, αλλά και ολόκληρες εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 14/10/2020 αλλά και τις επόμενες μέρες.

Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας με τα κλειστά τμήματα ή και ολόκληρα σχολεία στην Αθήνα και όλη τη χώρα, ανανεώνεται διαρκώς. Η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως είναι λογικό έχει ώς επακόλουθο το κλείσιμο των σχολείων  σε πολλά μέρη της Ελλάδας και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, αλλά και τις επόμενες μέρες.

Έτσι, κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 αλλά τις επόμενες μέρες νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε διάφορες περιοχές της χώρας καθώς έχουν καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού.

Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας ΕΔΩ. 



via Ειδησεις https://ift.tt/3lLFHEC

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη