Γαλλία: Συναγερμός στη Νίκαια, επίθεση με μαχαίρι - Αποκεφαλίστηκε γυναίκα, τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Twitter Christian Estrosi

Συναγερμός στη Νίκαια της Γαλλίας μετά από πληροφορίες για επίθεση με μαχαίρι κοντά σε εκκλησία, που άφησε πίσω της τρεις νεκρούς και τραυματίες.

Για τρεος νεκρούς και πολλούς τραυματίες κάνουν λόγο οι πληροφορίες μετά από επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια της Γαλλίας κοντά σε εκκλησία.

{https://twitter.com/ivanblancovilar/status/1321728817036218368?s=20}

Θύματα της επίθεσης, η οποία έγινε λίγο μετά τις 09:00 είναι ένας άντρας και μία γυναίκα που βρίσκονταν μέσα στη βασιλική εκκλησία της Νοτρ Νταμ, καθώς και ακόμα ένα άτομο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη και είναι τραυματίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης.

Η περιοχή της επίθεσης έχει αποκλειστεί ενώ μάρτυρες κάνουν λόγο για ελεγχόμενες εκρήξεις τις οποίες προκαλεί η αστυνομία.

{https://twitter.com/cestrosi/status/1321732613120446465?s=20}

O δήμαρχος της πόλης, Κριστιάν Εστροζί, σε μήνυμά του στο Twitter έκανε λόγο για «τρομοκρατική επίθεση» και πρόσθεσε ότι «παίρνει μέρος σε έκτακτη σύσκεψη».

Το αιματηρό αυτό περιστατικό έρχεται λίγο καιρό μετά από τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμουέλ Πατί σε προάστιο στο Παρίσι



via Ειδησεις https://ift.tt/3oFecPk

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη