Ερώτηση Ζ. Τζηκαλάγια για το Περιφερειακό Ιατρείο Μεσοποταμίας

Ερώτηση Ζ. Τζηκαλάγια για το Περιφερειακό Ιατρείο Μεσοποταμίας

Την αναβάθμιση του ενισχυμένου Περιφερειακού Ιατρείου Μεσοποταμίας Καστοριάς, ζητά με ερώτησή του στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας.

«Η περιοχή που καλύπτει γεωγραφικά το ενισχυμένο Περιφερειακό Ιατρείο Μεσοποταμίας είναι τρίτη πληθυσμιακά στον Νομό Καστοριάς αλλά πρώτη στην απομόνωση και την μεθοριακή γειτνίαση. Είναι η περιοχή που πλήγηκε υγειονομικά (καραντίνα 25 ημερών) τον περασμένο Μάρτιο», αναφέρει ο Βουλευτής, ο οποίος ρωτά τον Υπουργό εάν «αναγνωρίζει την αναγκαιότητα αναβάθμισης του Περιφερειακού Ιατρείου Μεσοποταμίας σε Κέντρο Υγείας, με  πρώτο βήμα την άμεση προκήρυξη δύο θέσεων ιατρών ειδικότητας γενικής ιατρικής ή παθολογίας» και «αν πιστεύει στην αναγκαιότητα διατήρησης και αυτονόητης λειτουργικότητας χώρων Αγροτικού Ιατρείου σε κάθε χωριό, διασφαλίζοντας την επίσκεψη ιατρού κάθε εβδομάδα ή τουλάχιστον κάθε δεκαπενθήμερο».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2SRHoUT
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη