Διπλό έγκλημα στα Χανιά: Εξαφανισμένος ο βασικός ύποπτος

Διπλό έγκλημα στα Χανιά: Εξαφανισμένος ο βασικός ύποπτος

Στην αναζήτηση του βασικού υπόπτου για τη διπλή δολοφονία της 79χρονης και του 82χρονου στο Πασακάκι Χανίων, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος ήταν ενοικιαστής σε σπίτι που ανήκε στην 79χρονη και βρισκόταν δίπλα από το δικό της.

Λίγο πριν τις 14.00 χθες το μεσημέρι η κινητοποίηση των αρχών ήταν μεγάλη καθώς στο σπίτι όπου διέμενε ο ύποπτος, βρέθηκε από χθες η βαλίτσα με το πτώμα μέσα του 82χρονου ο οποίος ήταν στραγγαλισμένος με πουκάμισο και δεμένος πισθάγκωνα.

Τα ίχνη ωστόσο του άνδρα έχουν εξαφανιστεί με την αστυνομία να τον αναζητά ως βασικό ύποπτο.

Σύμφωνα με το flashnews ο εκμισθωτής όφειλε αρκετά ενοίκια στην 79χρονη που βρέθηκε επίσης στραγγαλισμένη στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το σπίτι της γυναίκας δεν έλειπαν κοσμήματα, έλειπε ωστόσο κάποιο ποσό.



via Ειδησεις https://ift.tt/3ou2RBK

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη