Δωρεά τροφίμων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”

Δωρεά τροφίμων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από το Ίδρυμα

Σημαντική ποσότητα τροφίμων παρέλαβε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», προκειμένου να διατεθούν στους δικαιούχους επισιτιστικής βοήθειας.

Τα τρόφιμα παρέλαβαν η αρμόδια υπάλληλος του γραφείου Κοινωνικής Προστασίας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Ο δήμαρχος, Μιχάλης Μιτζικός, ευχαρίστησε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς.

Η υγειονομική κρίση της covid-19 είχε ως αποτέλεσμα να επηρεάσει σημαντικά την οικονομική ζωή της χώρας. Προς το σκοπό αυτό το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε. προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων προς τους Δήμους της χώρας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2H0xYUi
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη