Έκκληση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φθιώτιδας για στήριξη πολύτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας

Αγαπητοί πολύτεκνοι και φίλοι των πολυτέκνων, κάνουμε σήμερα έκκληση για στήριξη πολύτεκνης οικογένειας σε χωριό της Φθιώτιδας. Η οικογένεια αντιμετωπίζει μακροχρόνια οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας καθώς το ένα από τα παιδιά πάσχει από ανίατη ασθένεια. Σε όλα αυτά ήλθε να προστεθεί ο θάνατος του πατέρα μόλις πριν λίγες ημέρες με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μητέρα και τα 4 παιδιά που παρόλα αυτά αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και θάρρος για την επιβίωσή τους. Όσοι έχετε τη διάθεση να στηρίξετε τους συνανθρώπους μας που αυτή τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, είτε εδώ με μήνυμα είτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραφεία συλλόγου 8π.μ -1μμ 22310-24972 και 6989766246 (κ. Ντίνα Κουτσή, υπάλληλος του συλλόγου) και απογευματινές-βραδινές ώρες στο 6942666789 (Θωμάς Γεώργας, γραμματέας του συλλόγου).

Σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη