-->

Κορονοϊος: Πέντε κρούσματα στο γηροκομείο στη Γλυφάδα - Από υπάλληλο η μετάδοση, λέει ο Αντιδήμαρχος

αρχείου INTIME

Ανησυχία επικρατεί στη Γλυφάδα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού σε γηροκομείο της περιοχής. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές αρχές δίνοντας εντολή να μεταφερθούν οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στον γηροκομείο. Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί πέντε κρούσματα.

Επιβεβαιώνονται τα πέντε κρούσματα κορονοϊού σε γηροκομείο στη Γλυφάδα. Όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γλυφάδας, Δημήτρης Ακρίβος, η μετάδοση του ιού έγινε από υπάλληλο του γηροκομείου που βρέθηκε θετική στον ιό στις αρχές της εβδομάδας. Οι πέντε ηλικιωμένοι, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ μετά τη διάγνωση της υπαλλήλου έγιναν αμέσως τεστ και στους 35 φιλοξενούμενους της μονάδας και όλα ήταν αρνητικά. Η επιβεβαίωση των κρουσμάτων έγινε από το τρίτο τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν χθες το βράδυ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν έχει εκκενωθεί το γηροκομείο.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/351Vl8i

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->