Δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για τις «Θερμοπύλες» του Σταϊκούρα


Την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου - που διατυπώθηκε με τηλεφώνημα - προκάλεσε η τοποθέτηση του Χρήστου Σταϊκούρα για το καμπ στις Θερμοπύλες. ο ΥΠΟΙΚ επέλεξε να τοποθετηθεί ως βουλευτής για ζήτημα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του και κοινοποίησε με Δελτίο Τύπου την τοποθέτησή του.

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου η τοποθέτηση του Χρήστου Σταϊκούρα στο υπουργικό συμβούλιο για το ζήτημα των Θερμοπυλών όπου η κυβέρνηση ετοιμάζει καμπ για πρόσφυγες. Ο υπουργός Οικονομικών επέλεξε να τοποθετηθεί στη συνεδρίαση ως βουλευτής Φθιώτιδας για ένα θέμα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του, τοποθέτηση που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει πως η κυβέρνηση θυμίζει… Δελφινάριο. 

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου το πρώτο «φάουλ» του υπουργού Οικονομικών ήταν πως σε μία συνεδρίαση που ο ίδιος ήταν παρών ως υπουργός εκείνος επέλεξε να τοποθετηθεί ως βουλευτής της εκλογικής του περιφέρειας. Δεν έμεινε μόνο εκεί αφού – παρά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός «άστραψε και βρόντηξε κάνοντας λόγο για συνολική κυβερνητική ευθύνη – ο κ. Σταϊκούρας έδωσε στη δημοσιότητα Δελτίο Τύπου για την παρέμβαση του το οποίο μάλιστα όπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί αναρτήθηκε και στην επίσημη – προσωπική – ιστοσελίδα του κ. Σταϊκούρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η δυσαρέσκεια για την τοποθέτηση που έκανε ήταν γνωστή στον κ. Σταϊκούρα καθώς υπήρξε τηλεφώνημα στον ίδιο από το Μέγαρο Μαξίμου.

newpost.gr
Από το Blogger.