Διακόπηκε για αύριο η δίκη της Χρυσής Αυγής: Η Πρόεδρος «άδειασε» την εισαγγελέα, αμφισβητώντας την επιχειρηματολογία της

Photo: eurokinissi

Ελάχιστη ώρα διήρκεσε σήμερα η συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο. Η πρόεδρος του δικαστηρίου έθεσε θέμα για την εισαγγελική πρόταση, αμφισβητώντας την επιχειρηματολογία της.

Θέμα για την εισαγγελική πρόταση έθεσε η πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η πρόεδρος αμφισβήτησε την αλήθεια των λεγομένων της εισαγγελέως διότι αναφέρθηκε σε κατηγορουμένους που δεν είχαν καθαρό ποινικό μητρώο.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη είπε ότι το δικαστήριο κρίνει ότι πρέπει να συμπληρωθεί η εισαγγελική πρόταση.

Ζήτησε να δοθεί εισαγγελική πρόταση ή διευκρινίσεις αναφορικά με τους καταδικασθέντες που δεν έχουν λευκό ποινικό μητρώο λόγω πολυετών καθείρξεων, όπως οι δράστες της δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν, Χρήστος Στεργιόπουλος και Διονύσης Λιακόπουλος.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 11.



via Ειδησεις https://ift.tt/2FHMznc

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη