Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπές σε Πιερία και Χαλκιδική

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπές σε Πιερία και Χαλκιδική

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κλοπές που διέπραξαν το τελευταίο διάστημα, σε περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής. Οι δράστες, ελληνικής καταγωγής, εντοπίσθηκαν σε όχημα προχθές το μεσημέρι σε περιοχή της Λάρισας και συνελήφθησαν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα οι δράστες παραβίασαν ένα σπίτι στην Χαλκιδική και δύο ακόμα στην Πιερία, από τις οποίες αφαίρεσαν ρολόγια και κοσμήματα συνολικής αξίας 6.550 ευρώ. Σε έρευνα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα στα προσκέφαλα καθισμάτων, κλοπιμαία που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι στην Χαλκιδική. Επίσης, στην κατοχή του ενός δράστη βρέθηκε ένα κλεμμένο ρολόι, που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι στην Πιερία.

Πηγή ΓΑΔΘ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3cRRs9A
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη