Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στον Έβρο, έφτασε στο δάσος της Δαδιάς

αρχείου Eurokinissi

Μάχη με τις φλόγες δίνουν μέχρι και αργά το βράδυ της Πέμπτης οι πυροσβέστες για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στον Έβρο.

Στο προστατευόμενο δάσος της Δαδιάς έφτασε δυστυχώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Λευκίμμης.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο ενισχύθηκαν ωστόσο η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς μόλις έπεσε το σκοτάδι αποχώρησαν τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση κατάσβεσης πλέον συμμετέχουν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 34 οχήματα.

Την επιχείρηση συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου. Μέχρι στιγμής το χωριό δεν κινδυνεύει άμεσα αλλά με μια απότομη αλλαγή αέρα όλα αλλάζουν αναφέρουν κάτοικοι, σύμφωνα με το e-evros.gr.



via Ειδησεις https://ift.tt/34dDLhj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη