Οι νέοι καθοδηγούν τον κορονοϊό σε Θεσσαλονίκη και Αττική

eurokinissi

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αποκάλυψε ότι οι νέοι είναι αυτοί που οδηγούν τον ιό σε Θεσσαλονίκη και Αττική σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία.

«Δε θέλω να στοχοποιήσω ηλικιακές ομάδες αλλά τα στατιστικά είναι αμείλικτα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Χαρδαλιάς.

Χθες ο μέσος όρος όλων των ενεργών κρουσμάτων που βγήκαν στη Θεσσαλονίκη ήταν 30 χρονών. Ο μέσος όρων των κρουσμάτων στην Αττική ήταν 33 χρονών.

«Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καρτηγορίες συνανθρώπων μας που πρέπει να είναι πιο προσεκτικές και δη νέοι άνθρωποι που πέρα από τα μέτρα θα πρέπει να αποφεύγουν τους συγχρωτισμούς. Αυτό που παρατηρούμε όλοι σε επίπεδο κοινωνίας είναι αυτό που φέρνει το αποτέλεσμα μετά από 7 ημέρες» συμπλήρωσε.

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε άπαντες να αναλάβουν την ευθύνη τους και τόνισε ότι το κράτος έχει τέτοιους μηχανισμούς για να προχωράει σε μέτρα.

Ο Χαρδαλιάς έκρουσε καμπανάκι κινδύνου για 3 περιοχές, διαβάστε εδώ αναλυτικά.



via Ειδησεις https://ift.tt/3dNauOH

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη