Γιάννης Σαρακιώτης: «Χαρακτηριστικές της απαξίωσης από την Κυβέρνηση οι εικόνες στα ΕΛ.ΤΑ. Αταλάντης»

Στο θέμα της απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) και της εν γένει υπολειτουργίας των καταστημάτων τους και στη Φθιώτιδα επανέρχεται, μέσω αναφοράς του προς τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης.

Παραπέμποντας στις καταγγελίες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) για την απαξίωση των ΕΛ.ΤΑ. Φθιώτιδας, ο κ. Σαρακιώτης τονίζει την αδιαφορία της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για την εύρυθμη λειτουργία τους. Όπως υπογραμμίζει ο Βουλευτής Φθιώτιδας, ο πολλαπλασιασμός των προβλημάτων στη λειτουργία του οργανισμού και στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητα τόσο των πολιτών όσο και των εργαζομένων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα ΕΛ.ΤΑ. Αταλάντης, όπου καθημερινά συνωστίζονται δεκάδες πολίτες, που θέλουν να εξυπηρετηθούν, ενώ ο μοναδικός υπάλληλος εξακολουθεί να εργάζεται σε εξαντλητικούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαρακιώτης, στις 9 Ιανουαρίου 2020, είχε υποβάλει ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό αναφορικά με τις ομαδικές απολύσεις συμβασιούχων στα ΕΛ.ΤΑ. οι οποίες, όπως είχε τότε επισημάνει, «υποβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και επιφέρουν τρόμο στους εργαζόμενους». Εν συνεχεία, στις 2 Ιουλίου 2020, κατέθεσε ερώτηση μαζί με ομάδα Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και πάλι προς τον αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας απαντήσεις για την καταστρατήγηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των ΕΛ.ΤΑ. και τη μονομερή απόφαση για περικοπή της αποζημίωσης απόλυσης κατά 50%.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη