Ο Βασίλης Μπισμπίκης για Άγριες Μέλισσες: «Με απωθούν άνθρωποι σαν τον Μάνο Βόσκαρη»

Facebook

«Οι πράξεις αυτού του ανθρώπου είναι γεμάτες κακία και νοσηρότητα. Υποκριτικά παλεύω να κάνω όσο πιο αληθινό γίνεται αυτόν το χαρακτήρα» ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποίος υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος και υποβάλλει την πρωταγωνίστρια της σειράς, Ελένη σε πολλά βασανιστήρια.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Από πού άντλησες στοιχεία, προκειμένου να υποδυθείς αυτόν το χαρακτήρα;

Δεν έχω καμία σχέση μ' αυτόν το χαρακτήρα. Το κείμενο σε οδηγεί προς μία κατεύθυνση. Οι πράξεις αυτού του ανθρώπου είναι γεμάτες κακία και νοσηρότητα. Υποκριτικά παλεύω να κάνω όσο πιο αληθινό γίνεται αυτόν το χαρακτήρα. Έχω φανταστεί στο μυαλό μου πώς θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος τύπος.

Έτυχε ποτέ να συναντήσεις έναν τόσο κακό άνθρωπο όσο αυτός;

Ναι. Πολλές φορές. Κατ' αρχάς μη θεωρείς ότι το θέατρο είναι ένας χώρος – αγιογραφία. Υπάρχουν πολλοί νοσηροί άνθρωποι. Υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν. Και επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή, φαίνονται κιόλας. Με απωθούν άνθρωποι σαν τον Μάνο Βόσκαρη στη ζωή μου.via Ειδησεις https://ift.tt/3mHwYEd

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.