Μαρτίνς: «Χωρίς Μπα και Σουντανί με Πόρτο λόγω κορονοϊού»

eurokinissi

Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Πόρτο, ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως οι δύο παίκτες του είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Όσο για το ματς με την Πόρτο υποστήριξε πως περιμένει ένα ισορροπημένο ματς στο οποίο η ομάδα του θα πρέπει να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Για την κλήρωση με την Πόρτο: «Θέλω να κάνω μία διευκρίνιση. Εχω μάθει ότι κάποια απάντησή μου μεταφέρθηκε λανθασμένα στον πορτογαλικό Τύπο. Έχει κυκλοφορήσει ότι είπα πώς ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Δεν έχω πει αυτό. Υπάρχουν τρεις δυνατές ομάδες, ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Μαρσέιγ. Είναι άξιες ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση.

Στον Τύπο δεν είχε αναγνωριστεί η αξία του Ολυμπιακού και δεν εννοώ τα ελληνικά ΜΜΕ που αναγνωρίζει την αξία του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η πρώτη διευκρίνιση που θα ήθελα να κάνω. Όσον αφορά στο αυριανό ματς, το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, ισορροπημένο και μοιρασμένο όπως με Μαρσέιγ. Εχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά νομίζω ότι έχουμε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα με καλή ποιότητα και καλό προσανατολισμό και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».».

Διαβάστε τη συνέχεια των δηλώσεων στον overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3dZ3gHo

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη