Παναιτωλικός: Τρεις οι απόντες με Λαμία


Χωρίς τρεις παίκτες, δύο εκ των οποίων βασικοί στα προηγούμενα ματς, θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στη Λαμία. Ο τιμωρημένος Βάντερσον και οι τραυματίες Ματσόλα, Μεντίνα.

Ο Βάντερσον είναι ο πρώτος που αποβλήθηκε φέτος, οπότε δεν θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του εκτίοντας την ποινή μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε.

Ο τραυματισμός του Ματσόλα είναι ίσως ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Χάβο, αφού όχι μόνο έπαιξε βασικός στα τέσσερα πρώτα ματς, αλλά ήταν σε όλα απ’ τους διακριθέντες.

Ο Μεντίνα ήταν στον πάγκο έως τώρα και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, Στη θέση του (δεξί μπακ) υπάρχουν επιλογές.

Ως αντιστάθμισμα στις τρεις απώλειες, έρχεται η ενίσχυση με δύο πρόσωπα που δεν έχουν καθίσει ούτε στον πάγκο έως τώρα. Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Αρσούρα και ο Γιάκολις, είναι πλέον διαθέσιμοι και έτοιμοι για το ντεμπούτο τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη