Πατέρας Παύλου Φύσσα: Δεν αρκούν τα ισόβια για τον δολοφόνο του παιδιού μου

eurokinissi

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ, τόνισε ότι «αισθανόμαστε δικαιωμένοι, αλλά όταν επιστρέφεις σπίτι και η πόρτα κλείνει, η απώλεια παραμένει απώλεια και αυτό δεν περνά».

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των ποινών από το Δικαστήριο, ο Παναγιώτης Φύσσας χαρακτήρισε το χρονικό διάστημα που κράτησε η δίκη «βασανιστικό» και εξήγησε ότι ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο και την οικογένεια του να βλέπουν τους κατηγορούμενους να είναι σπίτι τους.

«Ειδικά ο δολοφόνος του Παύλου. Η οργή μου ποτέ δεν θα περάσει. Δεν μου φτάνουν τα ισόβια. Θα ήθελα κάτι παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη συμπαράσταση του κόσμου το διάστημα αυτό, αλλά και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, εξέφρασε την άποψη ότι η φυλάκιση του Ρουπακιά, αλλά και των άλλων χρυσαυγιτών θα είναι ένα δυνατό μήνυμα για όσους πίστεψαν σε αυτή την οργάνωση και πήραν λάθος δρόμο. 

«Χρειάζεται όμως και η παιδεία για να παραμείνει το μήνυμα αυτό ισχυρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.



via Ειδησεις https://ift.tt/3iPY3CI

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη