Ηλεία: Οι αγρότες και σήμερα σε κινητοποιήσεις

Ηλεία: Οι αγρότες και σήμερα σε κινητοποιήσεις

Κάλεσμα να συμμετέχουν με τα τρακτέρ τους στο σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο απευθύνει σε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ηλείας η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, τονίζοντας ότι τα οξυμένα προβλήματά τους συνεχίζουν να διογκώνονται λόγω της πανδημίας.

Μεταξύ άλλων, η ΟΑΣΗ απαιτεί:

Κάλυψη από το κράτος του χαμένου εισοδήματος και των ασφαλιστικών εισφορών όσων έχουν πληγεί από την πανδημία και χορήγηση της 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους αγρότες.

Να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αναμπέλωσης της κορινθιακής σταφίδας με ευθύνη του κράτους, καταβολή όλων των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα, να αλλάξει ο κανονισμός, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%, άμεσα, κατώτατες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης στους αγρότες, και, επίσης, μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/312HkWO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη