Ραγδαίες εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα, παραιτήθηκε ο Μπαρτομέου!

overfm.gr

Ολοκληρώθηκε το «σίριαλ» που αφορούσε την θέση του προέδρου στη Μπαρτσελόνα. Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου και οι συνεργάτες τους, έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας τους στην προεδρία των «μπλαουγκράνα», ανακοίνωσαν την παραίτησή τους.

 

Η απόφαση πάρθηκε στο σημερινό (27/10) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, έπειτα από την αφόρητη πίεση που δέχθηκε τους τελευταίους μήνες ο Ισπανός.

Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί την απόλυτη δικαίωση για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντα στην αποχώρησή του από την Βαρκελώνη το φετινό καλοκαίρι, εξαιτίας των πολύ κακών χειρισμών και πολλών λανθασμένων αποφάσεων του Μπαρτομέου.

Φυσικά, απόλυτη ικανοποίηση νιώθουν και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το σημείο να συγκεντρώσουν υπογραφές για την παραίτησή του, φοβούμενοι πώς όσο παραμένει στη θέση του κάνει κακό στον σύλλογο. Μάλιστα, στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης, είχαν υψώσει και πανό που ζητούσαν την φυγή του.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/35DAqJ8

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη