«Χόρεψε» η Κρήτη - Απανωτοί σεισμοί τα ξημερώματα

«Χόρεψε» η Κρήτη - Απανωτοί σεισμοί τα ξημερώματα

Σεισμός τώρα στην Κρήτη. «Χόρεψε» στον ρυθμό του σεισμού η Κρήτη. Τρεις απανωτοί σεισμοί από 4,4 μέχρι 5,1 Ρίχτερ.

 

Τρεις σεισμικές δονήσεις, η πρώτη από τις οποίες χαρακτηρίζεται «ισχυρή», σημειώθηκαν μέσα σε περίπου σαράντα λεπτά ξημερώματα της Δευτέρας στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, οι σεισμοί σημειώθηκαν στον θαλάσσιο χώρο περίπου πενήντα χιλιόμετρα βόρεια της Σητείας στην Κρήτη, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η πρώτη «ισχυρή» δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 03:30 και το επίκεντρό της εντοπίστηκε 49 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά της Σητείας.

Η δεύτερη, μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 03:44 και το επίκεντρό της εντοπίστηκε 47 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά της Σητείας.

Η τρίτη, μεγέθους 4,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 04:11 και το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 50 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοανατολικά της Σητείας, κατά το Ινστιτούτο.



via Ειδησεις https://ift.tt/34M0EZw

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη