«Boυλιάζει» από κορονοϊό η Αττική - Πού εντοπίζονται τα κρούσματα σήμερα 10/10

Eurokinissi

«Πνίγεται» στον κορονοϊό η Αττική με τα κρούσματα στην περιφέρεια να αγγίζουν τα 165. Πού εντοπίζονται τα κρούσματα σήμερα 10/10. 

Στην ανακοίνωση 306 επιπλέον κρουσμάτων κορονοϊού προχώρησε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Από αυτά τα 274 είναι εγχώρια κρούσματα και τα 57 συνδέονται με γνωστές συρροές. Στην περιφέρεια Αττικής συγκεντρώνονται περισσότερα από τα σημερινά νέα κρούσματα. Ειδικότερα, καταγράφονται 165 κρούσματα στην Περιφέρεια, εκ των οποίων 37 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Παρά τα μέτρα, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων δεν έχει υποχωρήσει στα Ιωάννινα, με 27 νέες περιπτώσεις, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές. Αντιθέτως, υποχώρηση καταγράφει ο αριθμός στην Κοζάνη, με 11 κρούσματα. Ακόμη εντοπίστηκαν, 30 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ 2 είναι τα εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο. Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν 11 κρούσματα, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή Ανά τη χώρα εντοπίστηκαν:


5 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
4 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
1 κρούσμα στην Π.Ε Ζακύνθου
2 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
1 κρούσμα στην Π.Ε Ηρακλείου
1 κρούσμα στην Π.Ε. Καβάλας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Καστοριάς
1 κρούσμα στην Π.Ε Κέας-Κύθνου
3 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

Τα υπόλοιπα ΕΔΩ



via Ειδησεις https://ift.tt/3deIV0q

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη