Euroleague Ανάλυση: Ή συνεχίζει, ή βουλιάζει

overfm.gr

Ούτε δύο εβδομάδες δεν έχουν συμπληρωθεί από το πρώτο τζάμπολ της σεζόν στην Ευρωλίγκα και η διοργανώτρια αρχή μαζί με τις ομάδες-μετόχους της ECA βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι λόγω της έξαρσης της πανδημίας και των απανωτών κρουσμάτων ειδικά σε ρωσικές και τη μοναδική γαλλική ομάδα της διοργάνωσης.

Ο ένας δρόμος λέει "εφαρμογή των όσων αποφασίστηκαν" από τις ομάδες-μετόχους πριν την έναρξη της σεζόν. Και ο άλλος λέει, λουκέτο. Μία για πάντα…

Μη νομίζετε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ότι σας τα παρουσιάζουμε. Ίσως να είναι και πολύ χειρότερα και εξηγώ.

– Οι ομάδες, όσες τουλάχιστον έχουν μόνιμο συμβόλαιο με την ECA συναποφάσισαν και συνυπέγραψαν πριν την έναρξη της σεζόν τι θα ισχύσει σε περιπτώσεις κρουσμάτων ή άλλων προβλημάτων από την πανδημία.

Όπου ισχύει το για να προκύψει αναβολή αγώνα θα πρέπει να υπάρχει λόγος ανωτέρας βίας (απαγόρευση εισόδου στην αποστολή μιας ομάδας από τη χώρα που θα τη φιλοξενήσει) και μόνο αυτός ο λόγος.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάλυση στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/310YWCe

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη