Kίνα: Περιέλουσε με βενζίνη vlogger και την έκαψε την ώρα που έκανε live streaming

Kίνα: Περιέλουσε με βενζίνη vlogger και την έκαψε την ώρα που έκανε live streaming

Μία σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα πέθανε αφού ο πρώην σύζυγός της φέρεται να την έλουσε με βενζίνη και να της έβαλε φωτιά, ενώ εκείνη έκανε ακόμα ζωντανή μετάδοση.

Ο πρώην σύντροφος φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της οπλισμένος με μπαλτά και βενζίνη πριν της επιτεθεί μπροστά στα μέλη της οικογένειάς της στα μέσα Σεπτεμβρίου.


Η vlogger, γνωστή ως Lamu, υπέστη εγκαύματα στο 90% του σώματός της και αγωνίστηκε για τη ζωή της πάνω από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θάνατό της χθες το βράδυ. Στο τελευταίο βίντεο της τραγουδούσε (lip sync) ένα παραδοσιακό θιβετιανό τραγούδι για να εκφράσει τις ευχές της στους θαυμαστές της. Η ζωντανή μετάδοση διεκόπη και εμφανίστηκε ξαφνικά μια μαύρη οθόνη πριν οι οπαδοί της ακούσουν κραυγές, ανέφερε το Beijing Youth Daily .

Ο σύζυγός της συνελήφθη, ενώ περαιτέρω έρευνα είναι σε εξέλιξη.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3ijqwR5
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη