Δήμαρχος Σερρών για lockdown: Από αύριο, 5.000 άνθρωποι δε θα έχουν δουλειά

intime, αρχείο

«Από αύριο το πρωί, 5000 κόσμος δεν θα έχει δουλειά» ανέφερε ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου.

Αναφερόμενος στο lockdown που ισχύει από σήμερα, Πέμπτη, στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών και την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή, σημείωσε πως υπάρχει αγωνία του τι θα γίνει αύριο έχοντας ανθρώπους χωρίς δουλειά.

«Τώρα υπάρχει ένα μούδιασμα – μια ανησυχία... Την Τετάρτη είχαμε ένα σοκαριστικό νούμερο κρουσμάτων 158 κρουσμάτων, περίπου το 10% των καταγεγραμμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα, άρα μιλάμε για μια μεγάλη διασπορά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα υπογράμμισε πως το στοίχημα το υγειονομικό αυτές τις 15 ημέρες είναι να σωθούν όσο δυνατόν περισσότερες καταστάσεις υγειονομικά ενώ μίλησε για τις ευθύνες που έχουν και άλλες κοντινές περιοχές στην διασπορά του κορονοϊού. «Όταν στη μια περιοχή το ωράριο κλείνει στις 3-4 το πρωί και μια διπλανή περιοχή έχει περιορισμό στις 00.00, είναι επόμενο να υπάρχει ροή από την μια περιοχή στην άλλη».

Επιπλέον σημείωσε πως τους νέους έπρεπε να τους καταστήσουμε συμμάχους στην κατάσταση με τον κορονοϊό.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: «Κοκκίνισαν» Ιωάννινα και Σέρρες, τα μέτρα που είναι σε ισχύvia Ειδησεις https://ift.tt/37NfhPn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.