Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά στο Open

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά στο Open

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Γράμμα για σένα», αυτή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00, στο Open.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του Open σχετικά με την νέα εκπομπή: «H Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έχει διηγηθεί τηλεοπτικά τις πιο συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες. Τις έχει ζήσει λεπτό προς λεπτό στο πλευρό των πρωταγωνιστών τους. Έχει μοιραστεί τη συγκίνηση, την αγωνία, αλλά και τη χαρά τους. Συνεχίζοντας να φέρνει κοντά ανθρώπους που απομακρύνθηκαν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου «ανοίγει» το πρώτο «Γράμμα για σένα» αυτή την Πέμπτη.

Συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να ανοίξουν την καρδιά τους στη Βίκυ, σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε. Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας δυνατά συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση».

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Σειρές με Κόκλα, Φιλιππίδη, Παπουτσάκη και νέες εκπομπέςvia Ειδησεις https://ift.tt/3ltqVSV
Από το Blogger.