Oruc Reis: Έτσι οι ΕΔ απαντούν στην προπαγάνδα, δέος από την παρουσία των ελληνικών πλοίων (pics)

INTIME

Δέος προκαλούν οι φωτογραφίες από την παρουσία των ελληνικών πολεμικών πλοίων στο Καστελλόριζο. Η εικόνα αυτή καταρρίπτει την τουρκική προπαγάνδα για το «Oruc Reis». 

Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί στο σύμπλεγμα Καστελλόριζου. Αποτελούν μια ακόμη απόδειξη ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι απόλυτα έτοιμες αλλά και πλήρως αποφασισμένες να επιτελέσουν την αποστολή τους με επιτυχία, προασπίζοντας τα κυριαρχικά μας συμφέροντα.

Την ώρα που το Oruc Reis έπλεε συνοδεία πολεμικών πλοίων κοντά στο Καστελλόριζο, στα 9 ν.μ. αναπτύχθηκε το «πλωτό τείχος» του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που σχημάτισαν μια ασπίδα γύρω από το νησί.

Ο σχηματισμός των ελληνικών πλοίων ανάγκασε τα τουρκικά πολεμικά να αλλάξουν σχηματισμό και να συσπειρωθούν γύρω από το ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis».

KASTELORIZO1

KASTELORIZO2

KASTELORIZO3

KASTELORIZO4

KASTELORIZO5

KASTELORIZO9



via Ειδησεις https://ift.tt/3ohPdll

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη