Συνέχεια στο θρίλερ με Oruc Reis, κατευθύνεται προς την Αίγυπτο

Συνέχεια στο θρίλερ με Oruc Reis, κατευθύνεται προς την Αίγυπτο

Στη μέση της Μεσογείου με κατεύθυνση προς την Αίγυπτο έπλεε αργά το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis.

Το Oruc Reis απομακρύνθηκε από την ελληνική επικράτεια, συνεχίζοντας την πορεία του στη θάλασσα της Μεσογείου, ενώ νωρίτερα καταγράφηκε να πλέει σε απόσταση ακόμη και 13 μιλίων από τις ακτές της Ρόδου, συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Σε απόσταση ασφαλείας καταγράφηκε μια τουρκική φρεγάτα σε ρόλο οπισθοφυλακής, που συνοδεύει το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis. Παράλληλα, τα υπόλοιπα πολεμικά πλοία  έχουν κατεύθυνση προς τα τουρκικά παράλια.

Το θρίλερ με τις έρευνες του τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis συνεχίζεται και αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς η Άγκυρα ανανέωσε τις έρευνες του τουρκικού ερευνητικού έως τις 4 Νοεμβρίου, με navtex.



via Ειδησεις https://ift.tt/2TsQojG

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη