Εξαγγελίες για συχνότερα δρομολόγια στα ΜΜΜ αλλά ο συνωστισμός... συνωστισμός (pic)

Εξαγγελίες για συχνότερα δρομολόγια στα ΜΜΜ αλλά ο συνωστισμός... συνωστισμός (pic)

Το περπάτημα από και προς τη δουλειά πρότεινε ως λύση αποσυμφόρησης από τα ΜΜΜ η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Ελένη Γιαμαρέλλου. 

Τι να κάνουν όμως οι εργαζόμενοι όταν βρέχει; Περισσότερα λεωφορεία ακούσαμε, συχνότερα δρομολόγια ακούσαμε, ο κόσμος όμως συνωστίζεται σε στάσεις λεωφορείων ακόμα και τώρα που τα κρούσματα δεν λένε να πέσουν. Πάλι καλά που έκλεισαν τα περίπτερα και γλιτώσαμε από τον συνωστισμό στις πλατείες.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στην live ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας ο κ. Χαρδαλιάς ζητά αυτοπροστασία από όλους γιατί «ο κίνδυνος υπάρχει και είναι μεγάλος». Έλα όμως που καμιά φορά η αυτοπροστασία δεν είναι υπόθεση των πολιτών αλλά της πολιτείας.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μας έστειλε αναγνώστης - συνεργάτης του Dnews που, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο κόσμος, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για περισσότερα λεωφορεία και μικρότερη αναμονή στους σταθμούς του μετρό, παραμένει καρτερικά το λεωφορείο να πάει στη δουλεία του και γίνεται «σαρδέλα».

leof45

Παρά ταύτα, η επιστροφή στους φθινοπωρινούς ρυθμούς και στους χώρους εργασίας ασκεί μεγάλη πίεση στο σύστημα των συγκοινωνιών. Σύντομα η κυβέρνηση θα πρέπει να περάσει από τις εξαγγελίες στην πράξη αν δεν θέλουμε να δούμε ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ειδικά τώρα που ο καιρός θυμίζει για τα καλά φθινόπωρο.



via Ειδησεις https://ift.tt/34T0rUo

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη