Άνοιξαν το παράνομο σημείο που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων οι Τούρκοι (pic)

Άνοιξαν το παράνομο σημείο που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων οι Τούρκοι (pic)

Άνοιξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το σημείο διέλευσης μέσω της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου προς την παραλία των Βαρωσίων.

Άνδρες με πολιτικά που βρίσκονταν μπροστά από τη σιδερένια πύλη αφαίρεσαν τα πρόχειρα κιγκλιδώματα και είπαν στον κόσμο, που ήταν εκεί, ότι μπορούσε να περάσει. Κανείς δεν ζήτησε έγγραφα ή επίδειξη ταυτοτήτων και ο κόσμος άρχισε να προχωρά από τον συγκεκριμένο δρόμο προς την παραλία.

Μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονταν έξω από το σημείο εισόδου ήταν και κάποιοι που είχαν τυλιχθεί την τουρκική σημαία ή την κρατούσαν, όπως και την σημαία του ψευδοκράτους.

Κατά το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου, επιτράπηκε η είσοδος σε πολίτες αλλά και σε λειτουργούς του Τύπου ύπο το βλέμμα της ψευδοαστυνομίας.

ΒΑΡΩΣΙΑ

Μπέρδεμα επικρατεί για το αν τελικά θα επισκεφθεί την περιοχή ο λεγόμενος "πρωθυπουργός" και υποψήφιος "πρόεδρος", Ερσίν Τατάρ. Και ο λόγος είναι ότι το λεγόμενο «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» στα κατεχόμενα με απόφαση του απαγορεύει τη διοργάνωση τελετής ή οποιασδήποτε ομιλίας στην περιοχή των Βαρωσίων ενόψει των λεγόμενων εκλογών.

ΒΑΡΩΣΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Νωρίτερα, σε μήνυμά του στο Twitter ο Τατάρ αναφέρει ότι "αποκαθιστούμε το κλειστό Βαρώσι για την ανθρωπότητα, την Κύπρο και τον κόσμο. Περπατούμε όλοι μαζί από το ανοικτό Βαρώσι προς ένα νέο μέλλον", παραφράζοντας ένα από τα προεκλογικά του συνθήματα που είναι το #προςένανέομέλλον.

Photo: philenews



via Ειδησεις https://ift.tt/3dbhsge

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη