Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιδημιολογικής σάρωσης πεδίων στο Δήμο Θηβαίων - Τα αποτελέσματα από τα Rapid Test είναι όλα αρνητικά

 


ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες και οδηγίες από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Θηβαίων και με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, ολοκληρώθηκε  η διαδικασία επιδημιολογικής σάρωσης πεδίων.

 Τα αποτελέσματα από τα Rapid Test είναι όλα αρνητικά και αναμένονται τα αποτελέσματα των μοριακών Test που πραγματοποιήθηκαν όπου ενδείκνυτο.

Παραμένει σε ισχύ η ισχυρή σύσταση προς τους κατοίκους των οικισμών Μουρικίου, Πλατανακίου, Υπάτου και Λουτουφίου Δήμου Θηβαίων για παραμονή εντός των οικιών τους και αποφυγή κάθε περιττής μετακίνησης καθώς και η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Αίρεται η σύσταση μη προσέλευσης των μαθητών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης καθώς και η σύσταση για μη μετακίνηση των εργαζομένων, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, από τους οικισμούς αυτούς προς την εργασία τους, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον covid-19 (χρήση μάσκας, αποστάσεις, υγιεινή χεριών).

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους χωρίς έγγραφη ιατρική βεβαίωση.


Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας

Φανή Παπαθωμά

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

 Γιώργος Αναστασίου

 

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας  
Αρμόδιος για τη Διαχείριση του Covid-19
Ανδρέας Τοούλιας



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/30qQGLI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη