Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: «Κανονικά Super League, Basket League και ευρωπαϊκοί αγώνες»

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: «Κανονικά Super League, Basket League και ευρωπαϊκοί αγώνες»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε τα μέτρα για τον κορονοϊό όσον αφορά τον αθλητισμό.

 

Τα μέτρα για τον κορονοϊό όσον αφορά τον αθλητισμό, αποσαφήνισε το Σάββατο 31/10 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την απογευματινή ενημέρωση.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση σε ό,τι αφορά τα ομαδικά αθλήματα θα επιτρέπονται οι αγώνες μόνο στη Super League 1 και στην Basket League καθώς επίσης και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στα δύο αθλήματα, μπάσκετ και βόλεϊ.

Σύμφωνα με όσα διευκρίνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο επίπεδο Α στον αθλητισμό επιτρέπονται προπονήσεις και δραστηριότητες χωρίς θεατές. Στο επίπεδο Β, όμως, αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Στις εξαιρέσεις περιλαμβάνονται οι αγώνες της Super League και της Basket League με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν συμφωνηθεί και θα πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα.

Παράλληλα, δίνεται «πράσινο» φως στις ελληνικές ομάδες να συμμετάσχουν σε διεθνείς διοργανώσεις (Champions League, Europa League στο ποδόσφαιρο, Euroleague στο μπάσκετ), τηρώντας επίσης τα πρωτόκολλα που έχουν συμφωνηθεί με τις διεθνείς ομοσπονδίες UEFA και FIBA, όπως εξήγησε ο Νίκος Χαρδαλιάς.



via Ειδησεις https://ift.tt/2TGlELX

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη