Θέσεις εργασίας στην Tesla: Η αυτοκινητοβιομηχανία αναζητά στελέχη στην Ελλάδα

Θέσεις εργασίας στην Tesla: Η αυτοκινητοβιομηχανία αναζητά στελέχη στην Ελλάδα

Η Tesla αναζητά νέα στελέχη στον τομέα των πωλήσεων αλλά και του after sales στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η αυτοβιομηχανία Tesla, η πρώτη που κατασκεύασε μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πριν ξεκινήσει επίσημα τις δραστηριότητες των πωλήσεων στην Ελλάδα, αναζητά μέσω της ιστοσελίδας της νέους συνεργάτες.

Ήδη η η Tesla έχει δημιουργήσει και ένα pop up κατάστημα, όπως το ονομάζει, δηλαδή ένα χώρο επίδειξης των μοντέλων της στο εκθεσιακό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Αναμένεται η επέκτασή της στο χώρο του after sales, καθώς με την κυκλοφορία των μοντέλων της στην Ελλάδα, θα υπάρχουν και ανάγκες συντήρησης και επισκευής.

Συγκεκριμένα η Tesla αναζητά προσωπικό για την ειδικότητα Sales & Customer Support, Account Manager και Service & Energy Installation

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδω

Σημειώστε επίσης ότι στο πλαίσιο της επένδυσης της αμερικάνικης μάρκας στη χώρα μας, σύντομα θα είναι έτοιμοι και οι περίφημοι ταχυφορτιστές της (Tesla Superchargers) στην Ελλάδα, που θα τοποθετηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη.



via Ειδησεις https://ift.tt/345TZdv

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη