Ιερέας απαγορεύει τη μάσκα μέσα στην εκκλησία: «Εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα» (vid)

Ιερέας απαγορεύει τη μάσκα μέσα στην εκκλησία: «Εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα» (vid)

Σάλος από όσα δηλώνει ένας ιερέας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος απαγορεύει στους πιστούς να μπαίνουν στον ναό με μάσκα. «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να κολλήσεις κάτι μέσα στην εκκλησία. Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα» είπε μεταξύ άλλων...

Κατά της χρήσης μάσκας μέσα στην εκκλησία τάσσεται ιερέας στη Θεσσαλονίκη. Ο πατήρ Ιωάννης μιλώντας στο STAR είπε ότι "στην εκκλησία έξω βάζουν μάσκα. Μέσα δεν επιτρέπω τη μάσκα γιατί είναι εμπαιγμός. Εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα. Ούτε ο ίδιος δεν φοράω μάσκα μέσα ούτως ή άλλως. Αυτό που σας λέω είναι προσωπική μου άποψη ότι δεν κολλάς μέσα στην εκκλησία ούτε από το Άγιο Ποτήριο. Έχω κοινωνήσει πάρα πολλούς αρρώστους και προκαλώ κιόλας να πάω να κοινωνήσω κάποιον άρρωστο και μετά να κάνω κατάλυση και ο ίδιος. Στην εκκλησία σας το λέω, είμαι κατά της μάσκας. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να κολλήσεις κάτι μέσα στην εκκλησία. Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα. Δεν με φοβίζει προσωπικά ο κορονοϊός".

Ο ίδιος είπε μάλιστα ότι το παιδί του λιποθύμησε εξαιτίας της μάσκας. "Μου είπαν "ελάτε να πάρετε το παιδί σας λιποθύμησε. Δεν έχει ξαναλιποθυμήσει το παιδί μου πουθενά αλλού. Κατά της μάσκας για τα παιδιά είμαι ναι... Σε αυτό είμαι κάθετος". Ο πατήρ Ιωάννης πάντως, είπε ότι ο ίδιος φοράει μάσκα όταν βρίσκεται σε κλειστούς χώρους με εξαίρεση την εκκλησία όπου λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θοδωρής Βασιλακόπουλος ξεκαθάρισε ότι η λιποθυμία του παιδιού δεν οφείλεται στη μάσκα αλλά είναι ένα τυχαίο γεγονός και πρέπει κάποιος να βρει τα αίτια της λιποθυμίας.

Δείτε το βίντεο του STAR:



via Ειδησεις https://ift.tt/3lMZ6Fc

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη