Μάγια Τσόκλη για τον γάμο του μπαμπά της με τη θεία της: «Είναι από τα ζευγάρια που ζηλεύεις» (vid)

INTIME Αρχείο

Η Μάγια Τσόκλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, όταν ήταν μόλις πέντε ετών, αλλά και για τον πολύ σημαντικό ρόλο που έπαιξε η θεία της η Ελένη στη ζωή της.

«Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5μιση χρονών. Αυτό ήταν ένα τραύμα όπως και σε κάθε παιδί που το χαρακτηρίζει μετά. 

Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή. Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα όταν έχασα τη μαμά μου "να σε λέω μαμά"; Δεν την είπα ποτέ "μαμά". Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Μάγια Τσόκλη αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να πάει να μείνει στην Τήνο. Μάλιστα, η απόφασή της δεν επαφίεται σε κάποια καταγωγή ή κατοχή σπιτιού εκεί, αλλά εξηγεί στην Νάντια Κοντογεώργη πώς κατέληξε σε αυτή την επιλογή.via Ειδησεις https://ift.tt/35kJnXk

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.