Πάτρα: Θαμώνες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς λόγω… συνωστισμού (vid)

tempo24

Στην οδό Αγίας Τριάδος στην Πάτρα επικράτησε ένταση όταν αστυνομικοί εμφανίστηκαν έπειτα από καταγγελίες για παραβίαση μέτρων προστασίας για τη διάδοση του κορονοϊού.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε καφέ της Πάτρας, όπου θαμώνες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Όλα συνέβησαν στην οδό Αγίας Τριάδος όταν αστυνομικοί εμφανίστηκαν μετά από καταγγελίες για παραβίαση μέτρων προστασίας για τη διάδοση του κορoνοϊού και ηχορύπανση σε καφέ της περιοχής.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνοντας στο καφέ διαπίστωσαν μεγάλο συνωστισμό και μόλις ενημέρωσαν πως έχουν γίνει παραβάσεις δέχθηκαν την φραστική επίθεση θαμώνων, ενώ παράλληλα υπήρξαν και επεισόδια μεταξύ πελατών.

Στο σημείο έφθασαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Η εμφάνιση της ομάδας ΟΠΚΕ έφερε την ηρεμία μεταξύ του κόσμου που παράμενε στο χώρο για αρκετή ώρα.

Από την ΕΛ.ΑΣ. υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά αγνώστων.

Πηγή: tempo24.news



via Ειδησεις https://ift.tt/31flGi2

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη