Αρκουμανέας: Μας ανησυχεί η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη , όλα δείχνουν αύξηση κρουσμάτων (vid)

INTIME

«Μας ανησυχεί πολύ η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη», είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας. Τι δείχνουν οι μετρήσεις από τα λύματα για την πορεία του κορονοϊού. 

Ο κ. Αρκουμανέας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί διεξάγονται rapid tests και εν συνεχεία θα μετάσχει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς για τα μέτρα που θα ληφθούν και όπως όλα δείχνουν θα είναι τοπικό lockdown.

«Τα λύματα δείχνουν πως θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων και τις επόμενες ημέρες. Μας ανησυχεί η Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι δύσκολη και στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, και γι' αυτό λαμβάνονται μέτρα για lockdown», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσθέτοντας ότι θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα αλλά και ότι θα γίνουν όσα περισσότερα τεστ γίνεται σε όλους όσοι έχουν σχηματίσει από το πρωί ουρές για τα rapid tests του ΕΟΔΥ.



via Ειδησεις https://ift.tt/3jxz47C

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη