Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Πέντε αστυνομικοί θετικοί στον ιό (video)

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Πέντε αστυνομικοί θετικοί στον ιό (video)

Το τελευταίο 20ημερο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έχουν εντοπιστεί (5) πέντε κρούσματα κορονοϊού σε αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Όπως διαπιστώθηκε αρχικά βρέθηκαν (2) δύο αστυνομικοί οι οποίοι ήταν ασυμπτωματικοί και από την ιχνηλάτηση που έγινε από τον ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν άλλοι (3) τρεις.

Οι αστυνομικοί είχαν έρθει σε επαφή με κρατούμενους που ήταν θετικοί στον Covid-19. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ ο ένας εκ των αστυνομικών που εντοπίστηκαν θετικοί, και υπηρετεί στην ασφάλεια του αεροδρομίου, τις τελευταίες 3 ημέρες, νοσηλεύεται με πνευμονία, στο 401 νοσοκομείο .

Συνολικά 5 σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε καραντίνα από τις φυλακές των Γρεβενών μετά την ιχνηλάτηση που έγινε από τον ΕΟΔΥ, σε συνάδελφό τους που ήταν θετικός στον κορονοϊό.Ο εν λόγω σωφρονιστικός στις 27/9 παρουσίασε πυρετό χωρίς κάποιο άλλο σύμπτωμα και διαπιστώθηκε ότι νοσεί από Covid-19.

Κρούσμα υπήρξε και στις φυλακές της Πάτρας με υπάλληλο να διαπιστώνεται ότι είναι θετικός στις 26/9 , ασυμπτωματικός. Σε καραντίνα μπήκαν δύο συνάδελφοι τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη στον ένα έγινε τεστ και βγήκε αρνητικό ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και για τον δεύτερο.

Την ίδια ώρα, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή τα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου και του Περιφερειακού Γραφείου Αθήνας της υπηρεσίας στην οδό Κατεχάκη μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε κορονοϊο σε διερμηνέα που συνεργάζεται με την υπηρεσία, προκειμένου να γίνει απολύμανση.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2HE9Irh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.