Κουτσούμπας: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ (video)

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια διάλυσης της ΛΑΡΚΟ, διάλυσης ολόκληρης της περιοχής. Είμαστε σήμερα εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, στις οικογένειές τους, στους κατοίκους της περιοχής, που θα πληρώσουν βαρύ τίμημα εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής και των επιλογών και της σημερινής κυβέρνησης κι όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

«Δεν τα παρατάμε, προχωράμε, συνεχίζουμε», πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Το ΚΚΕ και τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα παλεύει μαζί με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και στο εργοστάσιο στη Λάρυμνα και στα μεταλλεία, παλεύει μαζί με το λαό της Στερεάς και έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτός ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία και είναι ο μόνος δρόμος για να καταδικαστεί μαζικά η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων που δουλεύουν πρόστυχα όλα τα χρόνια για να ιδιωτικοποιήσουν ή να κλείσουν τη ΛΑΡΚΟ μια μονάδα παραγωγής σιδηρονικελίου στρατηγικής σημασίας για τη χώρα. Σ' αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσουμε και θα διαθέσει το ΚΚΕ όλες τις δυνάμεις ενάντια σε αυτά τα πολύ επικίνδυνα σχέδια. Για να διαφυλαχτούν, να προστατευθούν όλες οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Για να βγούν συμπεράσματα ότι η εργατική τάξη, ο λαός μας έχει τη δύναμη να διαμορφώσει τους όρους ώστε όλος αυτός ο ορυκτός πλούτος να περάσει στα χέρια του λαού και να υπηρετήσει τις ανάγκες του» δήλωσε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, που βρίσκεται στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα.

«Η Εκτελεστική Γραμματεία (ΕΓ) του ΠΑΜΕ, Συνδικάτα της Αθήνας βρισκόμαστε σήμερα στη συγκέντρωση των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, να φωνάξουμε ότι η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες. Παλεύουμε να μην κλείσει το εργοστάσιο, να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ο οποίος παραβρέθηκε στην απεργιακή συγκέντρωση.

www.matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη