Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας (video)

Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας (video)

Με μικρές εντάσεις ξεκίνησε η αντιφασιστική συγκέντρωση στον Βόλο, κυρίως μεταξύ διοργανωτών που χειρίζονταν τα μικρόφωνα και τις πρώτες ομιλίες της συγκέντρωσης και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρίσκονται στον χώρο. Εκπρόσωποι σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο ρόλο που έπαιξε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε στελέχη της Χρυσής Αυγής, με συνέπεια να αντιδράσουν στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «τι είναι αυτά που λέγονται από μικροφώνου».

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας συμμετέχουν πολίτες, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, διάφορες συλλογικότητες, άνθρωποι κάθε ηλικίας. Με κεντρικό σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» και «Ναζί στη φυλακή» κόμματα, οργανώσεις, παρατάξεις και πολίτες ζητούν την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, έδωσαν για σήμερα ουσιαστικά, το δικό τους ραντεβού.

Στο χώρο έγιναν ομιλίες από εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων.

Δημοσιεύτηκε από ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ στις Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3liUOoY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη