Wind & Vodafone στηρίζουν τους κατοίκους της Σάμου, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας

Wind & Vodafone στηρίζουν τους κατοίκους της Σάμου, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας

Όλους τους συνδρομητές τους από την Σάμο στηρίζουν Wind και Vodafone.

Ανακοίνωση WIND:

Συγκεκριμένα, σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής F2G & Q προσφέρεται από σήμερα δωρεάν χρόνος ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και δωρεάν 1.5 GB, με ισχύ 7 ημερών.

Παράλληλα, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και τις 30/11/2020.

Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου βρίσκεται σε επιφυλακή για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν προβλήματα λειτουργίας στο δίκτυο.

Ανακοίνωση Vodafone:

Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στο νησί της Σάμου, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 15 GB.

Οι συνδρομητές της Vodafone στο νησί της Σάμου θα ενημερωθούν για την προσφορά αυτόματα με SMS.

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω πληγεισών περιοχών έως και τις 15 Νοεμβρίου 2020.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/3mzijLd

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη