Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού στον 16χρονο

Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού στον 16χρονο

Στον  Εισαγγελέα Ανηλίκων οδηγήθηκε ο 16χρονος με καταγωγή από το Λουτράκι ο οποίος παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις Αστυνομικές Αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας με θύμα μία 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι  στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση  είναι  κατηγορούμενη η 15χρονη κόρη του θύματος με τον 17χρονο φίλο της από τη Ρουμανία.

Και οι δύο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. Ο 17χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και η 15χρονη της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία.

Οι ποινές

Λόγω του ότι οι δράστες είναι ανήλικοι, η μέγιστη ποινή που θα της επιβληθεί είναι μέχρι οκτώ χρόνια, λόγω της ηλικίας τους.

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος της 15χρονης αναμένεται να ζητήσει ένα είδος ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.



via Ειδησεις https://ift.tt/3n6uz6b

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη