ΠΑΟΚ 2-1 ΠΑΣ Γιάννινα: Τον «λύτρωσε» ο Ελ Καντουρί

eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στην Τούμπα, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να πετυχαίνει το νικήτηριο γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις. Ο Δικέφαλος του Βορρά, έφτασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 18 πόντους, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στους 9 πόντους και την 9η θέση.

Στο πρώτο μέρος, δεν σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες, με τον ΠΑΣ να έχει διαβάσει πολύ σωστά τον ΠΑΟΚ, μην επιτρέποντας στον "δικέφαλο" να φτάσει σε μεγάλες φάσεις. Μάλιστα, στο 32′, ο Εραμούσπε άνοιξε τον σκορ για τους φιλοξενούμενους, βάζοντας πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο 38′, ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο ο Χουτετσιώτης πραγματοποίησε μοναδική επέμβαση σε σουτ του Εσίτι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι. Στο 52′, ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να παίρνει το "ριμπάουντ" της απόκρουσης και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Μόλις 5 λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, αφού ο Εραμούσπε αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Στο 59ο λεπτό, ο Τζόλης είχε την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Χουτετσιώτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3fpt0O2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη