Πέτσας: «Μίνιμουμ ποσό 2.000 ευρώ για στήριξη ακόμα και σε ένα μικρό καφέ»

αρχείου Eurokinissi

«Φτάνουν τα 2,3 δισ. ευρώ τα μέτρα στήριξης που εξαγγέλθηκαν χθες προκειμένου να καλύψουμε την απώλεια εισοδήματος, που θα έχουν οι κλάδοι της οικονομίας και οι εργαζόμενοι που πλήττονται. Αν χρειαστεί φυσικά θα διευρυνθούν» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι".

«Το πρόβλημα είναι κυρίως στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην εστίαση. Υπάρχει ένα μίνιμουμ ποσό, 2.000 ευρώ για στήριξη ακόμα και σε ένα μικρό καφέ. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πληγούν μόνο τον Νοέμβριο, είχαν πληγεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, από τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και είχαν πολύ μεγάλες απώλειες σε συνδυασμό και με τη μείωση του τουρισμού. Ο κλάδος της εστίασης πραγματικά έχει πληγεί πάρα πολύ. Θα είμαστε συνέχεια δίπλα τους και σε επίπεδο εργαζομένων και σε επίπεδο επιχειρηματιών. Όλα τα μέτρα εξετάζονται» προσέθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/3jM1nzo

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη