ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 4-1: Τα έφερε… «Τούμπα» ο Τζόλης!

intime

Ο ΠΑΟΚ με πλούσιο παρελθόν κόντρα σε ολλανδικές ομάδες, επικράτησε της Αϊντχόφεν με 4-1 στην «Τούμπα», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αυτή ήταν συνολικά η 17η φορά που ο «δικέφαλος του βορρά» αντιμετώπισε ομάδα από την Ολλανδία, ενώ στα 9 πλέον απ' αυτά, τα οποία είναι εντός έδρας, έχουν σημειωθεί 35 γκολ.

Οι φάσεις άργησαν να έρθουν στο ματς. Από το πουθενά η Αϊντχόφεν κέρδισε ένα πέναλτι στο 19ο λεπτό από το μαρκάρισμα το Σβαμπ στον Μάλεν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαχάβι ο οποίος έγραψε και το 1-0 για την ομάδα του. Το ματς είχε αποκτήσει ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν γίνει πολύ κινητικές χωρίς όμως να κάνουν πολλές καλές φάσεις. Αξιοσημείωτη ήταν μόνο εκείνη στο 41', έπειτα απ' το λάθος του Ελ Καντουρί στην μεσαία γραμμή και το σουτ του σκόρερ το οποίο έσωσε εν τέλει ο Βαρέλα, λίγα εκατοστά μπροστά από τη γραμμή του τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε με άλλο πρόσωπο. Η έξοδος του Μπίσεσβαρ από το ματς και η αντικατάστασή του από τον Τζόλη, πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού έκανε κούρσες και έφερε τα άνω-κάτω στην αντίπαλη άμυνα. Μόλις στο 47ο λεπτό ο «δικέφαλος» κατάφερε να ισοφαρίσει, με το πλασέ του Ζβαμπ ο οποίος έστειλε την μπάλα στην εστία έπειτα απ' το συρτό σουτ του Ζίβκοβιτς!

Οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν μπρος και συνέχισαν να μεγαλώνουν περισσότερο τη διαφορά των τερμάτων. Στο 56ο λεπτό η Αϊντχόφεν ουσιαστικά πλήρωσε τα λάθη της αφού έπειτα από την πίεση των αντιπάλων και το λάθος της άμυνας, ο Σβαμπ με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Δύο μόλις λεπτά αργότερα, στο 58', ο Τζόλης απέδειξε για ακόμη μία φορά το ταλέντο του καθώς με δικιά του κούρσα και ενέργεια, «εκτέλεσε» τον Εμβογκό και σημείωσε το 3-1! Ο 18χρονος έβαλε ξανά το λιθαράκι του και στη δημιουργία του 4-1, αφού ύστερα από κούρσα του και πάσα ο Ζίβκοβιτς σούταρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3mWegbR

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη