Ιωάννα Παππά: Μου έστειλαν μήνυμα «ντροπή σου που έγινες μητέρα μετά τα 40»

Ιωάννα Παππά: Μου έστειλαν μήνυμα «ντροπή σου που έγινες μητέρα μετά τα 40»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε χθες στο The 2night Show την Ιωάννα Παππά.Πρόκειται για μία σπάνια συνέντευξη γιατί ως γνωστόν η ηθοποιός απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλά συχνά για τον εαυτό της στο «γυαλί».

Αρχικά, έκανε μία αναδρομή στα πρώτα της βήματα και στις μεγάλες ευκαιρίες που της προσφέρθηκαν. Ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση οι ρόλοι της πάντα αγαπήθηκαν από το κοινό ενώ οι συνεργασίες της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση.

Πριν από έναν χρόνο η Ιωάννα Παππά έγινε μητέρα ενός αξιολάτρευτου αγοριού. Δυστυχώς, τη χαρά της τότε υπήρξε μία μερίδα του κόσμου που δεν τη συμμερίστηκε με πολλούς να της στέλνουν υβριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόφασή της να φέρει ένα παιδί στον κόσμο στα 40. Πώς το σχολίασε;

«Μου έστειλαν ένα μήνυμα "ντροπή σου που έγινες μητέρα μετά τα 40 και τι θα κάνει το παιδί όταν μεγαλώσεις;. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι, ήρθε φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Είμαι υπέρ αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι στη ζωή του να το παλεύει μέχρι τέλους».

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2GX3UJC

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη