Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για την παράταση της προθεσμίας υποβολής φακέλων για το Πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ"

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για την παράτασης της προθεσμίας υποβολής φακέλων για το Πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ":

Με Ερώτησή μου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη έθεσα το ζήτημα της παράτασης της προθεσμίας υποβολής φακέλων για το Πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ"

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι, λόγω και της επιστημονικής-επαγγελματικής ιδιότητας μου, τις αντιδράσεις και τα παράπονα από τους Μηχανικούς της Φθιώτιδας, αλλά και του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, οι οποίοι ζητούν παράταση της προθεσμίας της 16ης Δεκεμβρίου 2020 για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» .

Τα επιχειρήματά τους απλά και απόλυτα λογικά, αφού οι μηχανικοί για να υποβάλλουν τον φάκελο προς ένταξη κάποιου πολίτη στο πρόγραμμα :

πρέπει να πάρουν αντίγραφα οικοδομικών αδειών και θεωρημένων σχεδίων από μια Πολεοδομία που είναι αποδεκατισμένη από τον κορωνοϊό, να επισκεφθούν σπίτια πελατών για να κάνουν αποτύπωση και να έχουν αυξημένη κινητικότητα μέσα στην πόλη, γεγονότα που δεν επιτρέπονται λόγω καραντίνας και επίσης δε μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κλειστά μαγαζιά, π.χ. για φωτοαντίγραφα ή υποστηρικτικό υλικό.

Ο κλάδος των Μηχανικών έχει πληγεί βαριά τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι η μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φακέλου για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» είναι μονόδρομος και απαραίτητη κίνηση για τη διευκόλυνση όλων, πολιτών και μηχανικών που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη