Το νέο μήνυμα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Μην με βανδαλίζετε, μην με πυροβολείτε

Το νέο μήνυμα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Μην με βανδαλίζετε, μην με πυροβολείτε

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη αποκάλυψε ότι δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του σπιτιού της λόγω οικονομικής ανέχειας, ενώ σε νέες δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso υποστήριξε ότι σκέφτεται «να βάλει μια θηλιά στον λαιμό της».

Σήμερα, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας –ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στις δηλώσεις της στην Espresso- μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού και μετέφερε όλες τις εξελίξεις αλλά και το νέο μήνυμά της.

«Μην με βανδαλίζετε, μην με πυροβολείτε» ήταν το νέο μήνυμα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, που θεωρεί ότι η εν λόγω ανάρτησή της αντικατοπτρίζει τους μουσικούς όλης της Ελλάδας. «Η μουσική ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης είναι απλήρωτη τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικόλιζας.

Ακόμα, μέσω του δημοσιογράφου, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έστειλε τσουβάλια με τροφή για τα 57 κατοικίδιά της ενώ το ρεύμα καλύφθηκε από κάποια χορηγία.via Ειδησεις https://ift.tt/2UNcDBl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.