Κλειστά από σήμερα τα γυμναστήρια

INTIME

Σε νέα καθημερινότητα μπαίνουν από σήμερα οι πολίτες με την εφαρμογή των νέων μέτρων εξαιτίας του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από σήμερα και για ένα μήνα θα παραμείνουν κλειστά, μεταξύ άλλων, εστιατόρια και καφετέριες και θα ισχύσει απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.

Λουκέτο μπαίνει και στα γυμναστήρια, με τους ιδιοκτήτες και τους γυμναστές να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

«Τα γυμναστήρια δεν είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, προσπαθούμε να βρούμε άλλες λύσεις για να έχουμε έσοδα σαν γυμναστές. Κάποιοι δεν τα κατάφεραν, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους. Ο καθένας σπίτι του, υπάρχει η πλατφόρμα zoom. Η άσκηση έχει τρομερά οφέλη στην υγεία» είπε στο Mega ο γυμναστής και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου της Καλλιθέας Σταύρος Μπαμάκος.

Για το θέμα μίλησε και η γυμνάστρια 'Ελενα Δασκαλοπούλου δίνοντας οδηγίες και συμβουλές στους πολίτες. «Πρέπει να συμβουλευτούμε κάποια βίντεο, πρέπει να ξέρουμε αν αφορά τις ανάγκες μας. Να προσέχουμε, υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί από το σπίτι».



via Ειδησεις https://ift.tt/2TLH62j

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη